Nyt on lomat vietetty! Oltiin kotona, pyöriltiin saareen telttailemaan, junailtiin Helsinkiin sekä autoiltiin sukulaisten, kavereiden ja vuokrafirman autojen kyydissä pitkin Suomea.

Juhannukseksi vuokrasimme ihka ensimmäistä kertaa auton tänä uuden ja uljaan autottoman elämämme aikana! Odotin ihan innoissani automatkaa, mutta jo puolen tunnin istumisen jälkeen peppu alkoi puutua, eväät loppua ja maisemat kyllästyttää. Perille kuitenkin päästiin ja mukavaa oli!

img_5235

Auton vuokraaminen mökkireissulle on ihan ehdoton juttu, kun mikään julkinen ei kulje edes mielen vierestä. Varasimme tarvitsemamme kokoisen ja hintaisen auton noin viikko ennen reissua netistä osoitteesa autoeurope.fi. Autoksi valikoitui VW Polo manuaalivaihteistolla. Viiden päivän autovuokra omavastuun hyvityksellä maksoi 222 euroa.

Kiitos Oulun Avikselle hyvästä ja puhtaasta autosta. Tätä postausta vastaan pojat kärräsivät kaaran pihaan eikä meidän tarvinnut lähteä sitä keskustasta hakemaan kesken pahimman reissuhaipakan!

avis budget group feat meilahdenmutsi

Vielä viime syksynä kun omistimme oman auton maksoimme siitä noin 15 euroa päivässä – kuljimme sitten sillä tai emme. Nyt meidän vuokra-autoilu maksoi 45 euroa per päivä. Kyllä on kiva ja helppo olo kun maksaa vain käytöstä eikä yhtään mistään muusta.

Vuokra-autoilu oli hyvä kokemus ja sen siivittäminä autoton elämä jatkuu entistä kevyemmin mielin!

 

 

 

Mainokset